Alus uzkodas
Uzkodas
Dienas salāti
jautāt viesmīlim
6,80
Folkkluba alus salāti
kārtoti zaļumi, pašu marinēti šampinjoni, marinēti gurķi, mājas siers,
kūpināta cūkas krūtiņa, biešu maizes grauzdiņi un ķiploku mērce
6,80
Sēņu un kazas siera groziņš
plānās lokšņu mīklas groziņš pildīts ar ceptām sēnēm un kazas sieru, pasniegts ar
rukolas salātiem un tumšā alus iesala etiķa novārījumu.
6,80
Kartupeļu-burkānu pankūkas
pasniegtas ar skābo krējumu un mājas ievārījumu
6,00
vai ar ceptu bekonu / mazsālītu lasi
7,50
Grilētas cūkas ribas alus marinādē
pasniegtas ar marinētu gurķu salātiem un Folkkluba grila mērci
8,50
Bekonā tītas vistu akniņas
pasniegtas ar sinepju-krējuma mērci un rupjmaizes grauzdiņiem
6,50
Dienas zupa
pasniegta ar skābo krējumu un maizi
4,50
Pamatēdieni
Vistas filejas rulāde
Ietīta kūpinātā bekonā un pildīta ar kūpinātu sieru, spinātiem, diļļu-mārrutku pesto
un lazdu riekstiem, pasniegta ar kartupeļu-zirnīšu biezeni un Folkkluba
īpašajiem kabaču ikriem
14,50
Dundagas karaliskais stroganovs
ar sēnēm un trīs veidu gaļām, pasniegts ar
kartupeļu-sinepju biezeni, karamelizētiem burkāniem un pastinakiem
13,50
Dienas loms
vesela cepta zivs, pasniegta ar ceptiem sakņu dārzeņiem un
karamelizētu ķiploku-krējuma mērci
Lūdzu jautāt personālam kāda zivs ir šodien!
15,50
Valmiermuižas tumšajā alū 6 stundas sautēts liellopa stilbs
pasniegts ar seleriju-ziedkāpostu biezeni, raibajiem sezonas salātiem un kaulu smadzenēm
14,50
Cūkas filejas medaljoni medus glazūrā, ietīti auksti kūpinātā bekonā,
pasniegti ar rukolas, biešu un kazas siera salātiem, biešu krēmu,
saldo kartupeļu biezeni un dārzeņu čipsiem
14,50
1kg cūkas stilbs
lēnām sautēts sinepju-medus glazūrā, pasniegts ar štovētiem
kāpostiem un ceptiem kartupeļiem (pagatavošana vismaz 30-40 minūtes)
16,50
Vistas filejas karbonāde Folkkluba gaumē
ar sēņu, karamelizētu sīpolu,
gurķīšu un kazas siera cepurīti, pasniegta ar kartupeļu biezeni
un brūno sīpolu mērci
13,50
Cepta laša fileja
ar sezonas krāsaino dārzeņu biezeni, ceptiem ķiršu tomātiem un jaunajiem spinātiem
14,50
Klasiskās kotletes
pasniegtas ar ceptiem kartupeļiem, štovētiem kāpostiem
un krēmīgu sārto sīpolu-tomātu mērci un skābo krējumu
13,50
Pelēkie zirņi
ar ceptu speķa-sīpolu mērci un dārzeņu salātiem, pasniegti izgrebtā maizes kukulī
vai veģetārā opcija – ar kūpināta siera mērci un ceptiem sīpoliem
9,80
Senlatviešu grūbu sautējums
ar sīpoliem, burkāniem un kūpinātu cūkas krūtiņu, saldā krējuma mērcē
vai veģetārā opcija – ar sīpoliem un kūpinātu sieru
9,80
Cepeškrāsnī grilēts ķirbis ar garšaugiem
ar pannā ceptu mājas sieru, tomātos un kalē kāpostā sautētiem pelēkajiem zirņiem
un pikanto skābo krējumu
12,50
Cepts kartupelis mundierī
pildīts ar sieru, karamelizētiem sīpoliem un salātiem, pasniegts ar skābo krējumu 9,50
vai ar ceptu bekonu / mazsālītu lasi 10,50
vai ar biezpienu un siļķi 10,50
Saldie
Alus bumbiņas (alus pončiki)
liepziedu medus glazūrā ar svaigām piparmētrām, sezonas augļiem un ogām
6,50
Alas “Cielaviņa”
mājas bezē cepumi ar dubulto šokolādes ganache krēmu, riekstiem, meža ogu
mērci un putukrējumu.
7,80
Bagātīga senlatviešu maizes zupa ar medu
pagatavota pēc īpašas receptes - ar žāvētiem augļiem, kanēli, medu un
pavisam nedaudz tumšo alu, pasniegta ar meža ogu mērci un putukrējumu
6,50
Mēneša saldais
Jautāt viesmīlim
6,50
Brīvdienu īpašie piedāvājumi
Alas klasika - Divsprīžu brīvdienu karbonāde
ar karamelizētu sīpolu, marinētu gurķu, ķiploku mērces un siera cepuri,
pasniegta ar ceptiem kartupeļiem, salātiem un sēņu mērci
12,00
Ja apēd visu porciju - 0,5L alus dāvanā no mums!
Iespējams sātīgākā Soļanka Rīgā!
Divas dienas vārīta, ar 4 veidu gaļām, pasniegta ar skābo krējumu,
olīvām, citrona šķēli un maizi.
3,80
Cenas norādītas Eiro. PVN iekļauts cenā. Par alergēniem jautāt viesmīlim!