LV

ENG

RUS

Pamatēdieni

Sātīga sautējumu panna

Liellopa sautējums ar kartupeļiem, burkāniem, kāpostiem un sēnēm
pasniegts pannā ar grillētu sieru un siltu ķiplokmaizi. 

Vistas rulāde

Pildīta ar sieru, lazdu riekstiem un spinātiem, ietīta bekonā, pasniegta ar grillētu burkānu salātiem, kartupeļu un jauno spinātu salātiem un karamelizētu ķiploku mērci


Dundagas karaliskais stroganovs

Ar sēnēm un trīs veidu gaļām, pasniegts ar kartupeļu-sinepju biezeni un karamelizētiem burkāniem un pastinakiem


Valmiermuižas tumšajā alū sautēts liellopa vaigs

Pasniegtas ar seleriju - ziedkāpostu biezeni un raibiem sezonas salātiem.


Cūkas filejas medaljoni medus glazūrā

ietīti auksti kūpinātā bekonā, pasniegti ar biešu puree, saldo kartupeļu biezeni un dārzeņu čipšiem


1kg cūkas stilbs

lēnām sautēts, sinepju-medus glazūrā, pasniegts ar štovētiem kāpostiem un ceptiem kartupeļiem (pagatavošana vismaz 30-40 minūtes)


Vistas filejas karbonāde Folkkluba gaumē

Ar sēņu, karamelizētu sīpolu, gurķīšu un kazas siera cepurīti, pasniegta ar kartupeļu biezeni un brūno sīpolu mērci


Ceptā laša fileja

ar sezonas krāsaino dārzeņu biezeni, ceptiem ķiršu tomātiem un jaunajiem spinātiem

Klasiskās kotletes

Pasniegtas ar ceptiem kartupeļiem, štovētiem kāpostiem un krēmīgu sārtu sīpolu-tomātu mērci

Pelēkie zirņi

ar ceptu speķa- sīpolu mērci un dārzeņu salātiem, pasniegti izgrebtā maizes kukulī

/vai/ veģetārā opcija- ar kūpināta siera mērci un ceptiem sīpoliem (VEG)

Senlatviešu grūbu sautējums

ar sīpoliem un kūpinātu cūkas krūtiņu, saldā krējuma mērcē.

/vai/ veģetārā opcija- ar sīpoliem un kūpinātu sieru (VEG)

Cepeškrāsnī grillēts ķirbis ar garšaugiem

ar pannā ceptu mājas sieru, tomātos un kalē kāpostā sautētiem pelēkajiem zirņiem un pikanto skābo krējumu


Pildīts, cepts kartupelis mundierī

pildīts ar sieru, karamelizētiem sīpoliem un salātiem, pasniegts ar skābo krējumu

vai ar: ceptu bekonu/ mazsālītu lasi 


Mūsu adrese

Pagrabstāvs, Vecrīga

Rezervācijas un info

277 969 14

info@folkklubs.lv