LV

ENG

RUS

Pamatēdieni

Sātīga sautējumu panna

Liellopa sautējums ar kartupeļiem, burkāniem, kāpostiem un sēnēm
pasniegts pannā ar grillētu sieru un siltu ķiplokmaizi. 

Vistas rulāde

Pildīta ar sieru, lazdu riekstiem un spinātiem, ietīta bekonā, pasniegta ar grillētu burkānu salātiem, kartupeļu- zaļumu biezeni un karamelizētu ķiploku mērci

Dundagas karaliskais stroganovs

Ar sēnēm un trīs veidu gaļām, pasniegts ar kartupeļu-sinepju biezeni un karamelizētiem burkāniem un pastinakiem

Valmiermuižas tumšajā alū sautēta liellopu stilbu gaļa

Pasniegtas ar seleriju - ziedkāpostu biezeni un raibiem sezonas salātiem.

1kg cūkas stilbs

lēnām sautēts, sinepju-medus glazūrā, pasniegts ar štovētiem kāpostiem un ceptiem kartupeļiem 

Vistas filejas karbonāde Folkkluba gaumē

Ar sēņu, karamelizētu sīpolu, gurķīšu un kazas siera cepurīti, pasniegta ar kartupeļu-zaļo zirnīšu biezeni un brūno sīpolu mērci

Folijā cepts Laša steiks

Pasniegts ar svaigiem salātiem, sezonas krāsaino dārzeņu biezeni un tradicionālo buljona diļļu mērci

Kotletes

Klasiskās kotletes, pasniegtas ar ceptiem kartupeļiem, štovētiem kāpostiem un sārtu sīpolu-tomātu saldā krējuma mērci


Pelēkie zirņi

Ar ceptu speķa- sīpolu mērci un dārzeņu salātiem, pasniegti izgrebtā maizes kukulī

Senlatviešu grūbu sautējums

Ar sīpoliem un kūpinātu cūkas krūtiņu, saldā krējuma mērcē.

Gards pildīts cukini

Pildīts ar sautētu sezonas dārzeņu "ikriem" un grillētu sieru, pasniegts ar pašmāju marinējuma salātiem, grauzdētu siera baltmaizi un vircotu biešu zapti. (veģetārais ēdiens)

Pildīts, cepts kartupelis mundierī

Pildīts ar sieru, karamelizētiem sīpoliem un salātiem, pasniegts ar skābo krējumu
 vai ar: ceptu bekonu/ mazsālītu lasi


Mūsu adrese

Pagrabstāvs, Vecrīga

Rezervācijas un info

277 969 14

info@folkklubs.lv